Оперуповноважений відділу кримінальної поліції Краматорського районного управління поліції ГУНП у Донецькій області, майор поліції Денис Чікота, інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП у Київській області, старший лейтенант поліції Андрій Мишка спільно із завідувачем кафедри трудового та господарського права факультету № 2, підполковником поліції Костянтином Мельником провели бінарне заняття за темою «Оплата праці».

Представники поліції розповіли курсантам про сучасні умови служби у практичних підрозділах Національної поліції України, акцентуючи увагу на особливостях проходження служби у прифронтових регіонах. Вони також наголосили на важливості та необхідності дотримання службової дисципліни поліцейськими, особливо в умовах воєнного стану, та матеріально-технічне забезпечення поліцейських підрозділів тощо.

Під час заняття курсанти ставили запитання щодо сучасних умов служби та специфіки протидії правопорушенням в умовах воєнного стану. Костянтин Мельник зосередив увагу курсантів на правових питаннях грошового забезпечення поліцейських, зокрема щодо оплати їхньої праці у вихідні дні, у нічний час тощо.

ВЗГ ХНУВС