За сприяння кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ працівники Синельниківського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області зустрілися зі старшокласниками Раївського ліцею Синельниківського району.

Під час заходу ліцеїстам розповіли про факультети і спеціальності, за якими готують фахівців у ХНУВС, ознайомили з перевагами навчання у виші, можливостями реалізуватися здобувачам освіти університету в науковій, творчій і спортивній діяльності.

Учасники зустрічі детально обговорили інформацію щодо особливостей та алгоритму вступу до університету у 2024 році, специфіку заповнення онлайн-анкети кандидата на навчання за державним замовленням на порталі https://osvita.np.gov.ua/, оформлення особової справи та проходження військово-лікарської комісії, нормативи іспиту з фізичних здібностей.

Поліцейські звернули увагу на перспективи подальшого працевлаштування у підрозділах Національної поліції України та кар’єрні можливості для випускників ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС