Старша викладачка кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Катерина Пензєва провела профорієнтаційну онлайн-зустріч із старшокласниками закладів загальної середньої освіти територіальних громад Рівненського району Рівненської області, зокрема Квасилівського ліцею Рівненської міської ради, Межиріцького ліцею Острозької міської ради, Орлівського ліцею Березнівської міської ради, Рівненського ліцею «Лідер» Рівненської міської ради. У заході взяли участь понад 70 учнів.

Представниця кафедри розповіла випускникам про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про умови навчання, побуту та дозвілля курсантів і студентів ХНУВС. Потенційні абітурієнти були ознайомлені з перевагами навчання у виші, можливостями реалізуватися здобувачам освіти університету в науковій, творчій та спортивній діяльності.

Викладачка звернула увагу старшокласників на перспективи подальшого працевлаштування та кар’єрні можливості для випускників Харківського поліцейського вишу, довела інформацію щодо реєстрації кандидатів на вступ до ХНУВС через портал: https://osvita.np.gov.ua/.

ВЗГ ХНУВС