Доцентка кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Світлана Книженко провела у режимі відео конференції профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів закладів загальної середньої освіти Березівської, Клесівської, Старосільської територіальних громад Сарненського району Рівненської області. У профорієнтаційному заході взяли участь понад 50 учнів.

Представниця кафедри розповіла випускникам про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у Харківському поліцейському виші, про умови навчання, побуту та дозвілля курсантів і студентів ХНУВС, про можливості реалізації в науковій, творчій і спортивній діяльності. Вона підкреслила, що для того, щоб навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, де готують поліцейських, перш за все необхідно заповнити анкету на сайті НПУ: https://osvita.np.gov.ua/.

Доцентка кафедри звернула увагу старшокласників на перспективи подальшого працевлаштування та кар’єрні можливості для випускників Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС