Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук провела профорієнтаційний онлайн-захід у Городецькому ліцеї №1 та Городецькому ліцеї №3 Городецької міської ради Хмельницької області.

Під час зустрічі представниця університету надала випускникам ліцеїв детальну інформацію щодо порядку вступу на факультети №1-4 за державним замовленням, ознайомила зі спеціальностями, за якими готують фахівців у ХНУВС, розповіла про матеріальну базу, умови проживання у гуртожитках за локаціями, про можливості щодо особистісної реалізації курсантів і студентів поліцейського вишу у науковій, творчій та спортивній діяльності. Особливу увагу Ірина Казанчук приділила умовам підготовки на факультеті № 1 слідчих для органів досудового розслідування Національної поліції України.

Майбутнім абітурієнтам, які виявили бажання навчатися у Харківському національному університеті внутрішніх справ, Ірина Казанчук роз’яснила покроковий алгоритм дій для вступу в університет, а також розповіла про особливості заповнення електронної анкети кандидата на навчання на порталі: https://osvita.np.gov.ua/.

ВЗГ ХНУВС