У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулось засідання Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених.

Відкрила захід голова Наукового товариства, професор кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук, доцент Юлія Загуменна. Вона зазначила, що Наукове товариство покликане об’єднувати науковий потенціал науково-педагогічного складу, студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених університету і ставить собі за мету активізацію наукових досліджень, оприлюднення їх результатів, розширення наукових та творчих контактів. Також Юлія Загуменна довела до загалу основні напрямки діяльності Наукового товариства на 2015/2016 навчальний рік.

З вимогами Положення про Наукове товариство студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених присутніх ознайомив заступник голови Наукового товариства, провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак.

Також під час засідання учасники заходу затвердили план роботи Наукового товариства на 2015/2016 навчальний рік.

 

ВЗГ ХНУВС