Представники Харківського національного університету внутрішніх справ Влада Гусєва, Тетяна Безсонна, Тетяна Савчук, Владлена Приходько та Дар’я Хорошун взяли участь у Другій щорічній конференції «Лідерство: баланс професійного й особистого. Надихати. Мотивувати. Залишатися собою», що відбулася у місті Києві та була організована Українською асоціацією представниць правоохоронних органів.

Понад 300 учасників та учасниць зібралися на конференції для обговорення питань лідерства та балансу в роботі правоохоронних органів, гендерної рівності, а також питань сектору безпеки та оборони.

Під час проведення заходу представниці правоохоронних органів отримали можливість цілковито присвятити себе професійному розвитку, а саме участі в різноманітних тренінгах та навчальних сесіях таких, як протидія гендерним стереотипам у правоохоронних органах, створення системи менторства, побудова особистого бренду, кризові й тактичні комунікації, арт-терапевтичні методики, стресостійкість, перша домедична допомога. Вони відвідали тренажер-симулятор для тренування стрілецьких навичок і швидкості прийняття рішень щодо засобів і заходів впливу. Таким чином, новий досвід та знання, отримані під час проведення конференції, можуть бути використані у науковій роботі, а також для підвищення якості освітнього процесу.

ВЗГ ХНУВС