У прес-центрі відділу комунікації ГУНП в Харківській області відбувся брифінг на тему: «Організація та проведення процесу добору кандидатів на службу в поліцію та умови вступу абітурієнтів до вищих навчальних закладів системи МВС України». Спікерами стали проректор Харківського національного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, доцент, підполковник поліції Михайло Бурдін та начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області капітан поліції Олександр Солодуха.

Вони звернули увагу журналістів на необхідності якісного набору кадрів для вступу до Національної поліції України та вищих навчальних закладів системи МВС України, зокрема до Харківського національного університету внутрішніх справ.

Як зазначив Михайло Юрійович, вже розпочато відбір кандидатів на навчання за державним замовленням. Він докладно зупинився на етапах відбору: подання документів, оформлення особової (навчальної), проходження медичного обстеження, перевірка рівня фізичної підготовленості, проходження зовнішнього незалежного оцінювання, творчого конкурсу в університеті та професійний психологічний відбір кандидатів на навчання. А також наголосив: «Сьогодні державі вкрай необхідні професіонали, які будуть відстоювати права та свободи громадян, захищати ідеали демократії та європейське майбутнє України. Такими ми б хотіли бачити абітурієнтів, які вступлять на навчання до нашого вишу».

Капітан поліції Олександр Солодуха розповів, що прийом документів для вступу до вищих навчальних закладів системи МВС України триватиме до 15 травня 2018 року. Він наголосив, що ознайомитись з інформацією про умови конкурсу та вступної кампанії, а також подати та заповнити онлайн-анкету всі бажаючі можуть на сайті ГУНП в Харківській області за посиланнями – http://osvita.np.gov.ua

 

ВЗГ ХНУВС