Запрошуємо здобувачів вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ приєднатися до курсу Левітт Інституту міжнародного розвитку «Критичне мислення та адвокатура як основа вільного суспільства», що розпочинається 10 жовтня 2022 року.

Левітт Інститут міжнародного розвитку (The Leavitt Institute for international development - TLI) – американська громадська неприбуткова організація, яка спрямована на підготовку кадрів серед студентів та практикуючих юристів, які добре обізнані в західно-правовій етиці, мислять критично та вміють застосовувати законодавство України. Цей курс викладається досвідченими американськими та канадськими адвокатами та суддями, які охоче представляють змагальну систему правосуддя, розкривають принципи демократії, розповідають про основи роботи суду присяжних та його основні елементи.

Левітт Інститут у межах своєї програми працює зі здобувачами вищої освіти – юристами впродовж двох семестрів – 10 тижнів восени та 10 тижнів весною (одна пара на тиждень). Осінній семестр 2022-2023 навчального року стартує 10 жовтня та відбуватиметься онлайн (Zoom). Курс буде проведений англійською мовою без перекладу.

Відвідуючи цей курс, у здобувачів буде можливість сформувати правові і слідчі навички, а саме: мистецтво переконувати, аналізувати факти, роботі в команді, співробітництву та представництву у суді, які є необхідними для будівництва та розвитку українських демократичних інститутів. 

Відвідавши 80 % пар, у здобувачів вищої освіти буде можливість взяти участь у регіональних і національних змаганнях по симуляції суду присяжних та отримати сертифікат про підтвердження проходження курсу. 

В кінці навчального року Левітт Інститут на конкурсній основі обирає студентів та надає їм можливість проходити літнє стажування протягом трьох тижнів у онлайн форматі.

Для реєстрації на курс звертайтеся до відділу міжнародного співробітництва ХНУВС ([email protected]).

Більш детальна інформація про програму за посиланням: http://leavittinstitute.org