Завідувачем кафедри трудового та господарського права факультету № 2 доктором юридичних наук, професором, підполковником поліції Костянтином Мельником та дільничним офіцером поліції Немишлянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області майором поліції Костянтином Коваленко для слухачів кількох груп факультету № 5 проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Господарське право» за темою «Відповідальність у господарському праві».

Заняття відбулось у формі лекції. Костянтин Мельник виклав основні теоретичні засади юридичної відповідальності у господарському праві. Костянтин Коваленко розповів про практичну значущість тематики заняття для практичної діяльності працівників поліції. Особливу увагу було звернуто на таку правову категорію як господарські санкції, їх застосування до правопорушників. Було наголошено, що наявність відповідного рівня знань із господарського права відіграє вагому роль у службовій діяльності поліцейського. Костянтин Коваленко поділився зі слухачами досвідом практичної роботи.

Наприкінці заняття поліцейський відповів на запитання аудиторії щодо практичного застосування здобутих знань в університеті.

ВЗГ ХНУВС