Тренінг “Erasmus+ Writing Academy”

4 вересня 2021 р. (з 9:00 до 18:00)

м. Київ 

Цільова аудиторія: представники молодіжних громадських організацій, молодіжних центрів, молодіжних рад та інших організацій з усіх регіонів України, які працюють з молоддю та зацікавлені долучитися до програми Еразмус+. З однієї організації участь можуть взяти декілька представників.

Мета заходу: підвищення спроможностей українських молодіжних організацій щодо розробки, написання та реалізації проєктів міжнародної мобільності молоді в рамках програми Еразмус+ Європейського Союзу.

Учасники мають володіти англійською як мінімум на рівні B1 (Intermediate).

Участь у тренінгу є безкоштовною. Організатори компенсують учасникам з інших міст вартість квитків до Києва (потяг, автобус). Учасники в день тренінгу забезпечуються харчуванням, кава-паузами та необхідними матеріалами.

На заході будуть розглянуті такі основні питання:
- можливості програми Еразмус+ для молоді України та українських організацій;
- пошук партнерів з ЄС та спільна робота над проєктною заявкою;
- основні етапи розробки та реалізації молодіжного обміну;
- практичні поради щодо написання проєктної заявки Еразмус+.
За результатами тренінгу учасники отримають основу для власної проєктної заявки, яку зможуть у подальшому доопрацювати та спільно з партнерами з ЄС подати на черговий дедлайн програми Еразмус+ (5 жовтня 2021 року).


Джерело: https://erasmusplus.org.ua/novyny/3573-zaproshuiemo-do-uchasti-u-treninhu-erasmus-writing-academy-04092021.html

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcXRD-fyYo8bLmTEouzPbz7eJCVwSYhUjAwD59Z1iwh_bcDw/viewform