Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук провела бінарне заняття для курсантів факультету № 4 з навчальної дисципліни «Адміністративне право» на тему «Адміністративні стягнення та загальні правила їх накладення. Критерії розмежування адміністративних проступків і кримінальних проступків». У проведенні заняття взяла участь дізнавач сектору дізнання Харківського районного управління № 1 ГУНП в Харківській області лейтенант поліції Анастасія Дудченко.

Працівниця поліції поділилася з курсантами власним досвідом роботи в підрозділі дізнання органу Національної поліції, розповіла про повноваження дізнавачів, специфіку розслідування кримінальних проступків, віднесених до підслідності підрозділів дізнання, особливу увагу приділивши критеріям розмежування кримінальних і адміністративних проступків, ознайомила з методикою складання процесуальних документів.

Наприкінці заняття лейтенант поліції Анастасія Дудченко відповіла на численні запитання курсантів та наголосила на важливості якісної теоретичної підготовки майбутніх поліцейських, знання ними норм діючого законодавства України задля успішної подальшої діяльності в практичних підрозділах поліції.

ВЗГ ХНУВС