В університеті завжди приділяється багато уваги спорту. Він не лише допомагає підтримувати гарну фізичну форму, яка є невід’ємною складовою професії правоохоронця, але й загартовує характер, виховує витримку, додає наполегливості у досягненні мети, вчить долати психологічні навантаження. Прикладом спортивного й здорового способу життя для молоді університету завжди були і є ректори закладу вищої освіти.

Генерал-полковник міліції Сергій Гусаров, який очолював Харківський національний університет внутрішніх справ з 2012 по 2015 рр., взяв участь у тенісному турнірі клубу «ХО-99», членом якого він є вже багато років. Сергій Гусаров усе життя займається спортом: у юні роки – вільною боротьбою, згодом – шахами й тенісом.

Турнір, що відбувся 16 травня, був присвячений пам’яті товариша, члена тенісного клубу «ХО-99» Євгена Яковцова – знаного науковця, доктора медичних наук, професора, який багато років поспіль очолював Харківську обласну клінічну травматологічну лікарню. У змаганнях взяли участь сім пар – членів тенісного клубу. У фіналі успішно виступили почесні громадяни м. Харків Сергій Гусаров і Володимир Мисик.

ВЗГ ХНУВС