Шановні науковці! Від щирого серця вітаю наш дружній колектив Харківського національного університету внутрішніх справ з Днем науки!

Це по-справжньому наше свято, адже щодня у стінах нашого правоохоронного вишу одночасно з викладацькою та виховною роботою ведеться плідна діяльність у науковій царині.

Написання наукових статей для національних та міжнародних наукових видань, розробка нових методик та підходів, підготовка ад’юнктів, аспірантів та докторантів,  організація і проведення авторитетних конференцій, круглих столів тощо – лише верхівка наших спільних наукових досягнень.

І мені надзвичайно приємно відзначити, що такі напрацювання не залишаються у теоретичному зрізі, а успішно реалізуються на практиці Міністерством внутрішніх справ України.

Розпочинаючи реформу правоохоронної системи, очільник МВС Арсен Аваков поставив амбітну і дуже важливу для країни та кожного громадянина мету – створити нову поліцію, яка буде діяти виключно за принципом «Служити і захищати!». Важливо, що вектор наукової діяльності нашого Університету спрямований саме на досягнення цієї цілі! Опрацьовуючи найуспішніші світові моделі та враховуючи український контекст, історичні особливості, ми вибудовуємо свою самобутню правоохоронну систему, яку, впевнена, ще обиратимуть за зразок інші держави світу!

Від усього серця бажаю нам сил і наснаги на подальші звершення та нові видатні здобутки на науковій ниві!

 Голова Наглядової ради ХНУВС                                   Ірина Єфремова