У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ для здобувачів освіти проведено дискусійний клуб «Інтерактивна онлайн-взаємодія між учасниками освітнього процесу». Захід відбувся у дистанційному форматі з використанням платформи Zoom, який було організовано та проведено викладачем-методистом циклової комісії природничих дисциплін Світланою Грибановою.

Дискусійний клуб покликаний зосередити увагу курсантів на важливій проблемі залучення до наукових заходів. Обираючи різні форми і методи взаємодії між учасниками освітнього процесу, потрібно не забувати змінювати види діяльності, адже коли здобувачам освіти  набридає одноманітність, їм стає нецікаво і це впливає на ефективність навчання. Саме тому для організації ефективної співпраці, особливо під час виконання командних проєктів, потрібно правильно визначити завдання та обирати форми комунікації. 

Активну участь в обговоренні взяли курсанти, які опановують спеціальність «Авіоніка» – «Експлуатація авіаційних електрифікованих комплексів».

КЛК ХНУВС