Здобувачі вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ, помічниця ректора з гендерних питань Оксана Цукан та фахівець відділу міжнародного співробітництва Альона Риндич долучилися до панельної бесіди «Молодь України та євроінтеграція – горизонт можливостей», що проходила в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії EUкраїна. Метою панельної бесіди було підвищення рівня поінформованості молоді про європейські цінності.

В онлайн-заході взяли участь: заступник Міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук, заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Валерія Коломієць, радник Віце-прем’єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дар’я Гайдай і перший проректор Національної академії внутрішніх справ Станіслав Гусарєв.

Спікери заходу приділили значну увагу цілям, завданням, стандартам та основним цінностям ЄС, серед яких – верховенство права, підтримання демократії, дотримання прав та основоположних свобод людини, діяльність України у напрямі європейської інтеграції, запровадження європейських стандартів у поліцейську діяльність тощо.

Тема бесіди була актуальною та інформативною й викликала жваву дискусію серед учасників. Здобувачі вищої освіти отримали вичерпні відповіді від спікерів заходу на свої запитання. 

ВЗГ ХНУВС