У рамках Всеукраїнського тижня права, започаткованого в 2008 році з нагоди 60-ї річниці проголошення Загальної декларації прав людини, у Харківському національному університеті внутрішніх справ проводиться низка  заходів. Це зустрічі, бесіди, круглі столи, майстер-класи, присвячені проблемам прав людини.

На початку Тижня права в університетській бібліотеці відбувся урок права для першокурсників «Правоохоронці на захисті прав людини». Під час уроку курсантам було представлено розгорнуту інформацію про захист прав людини, роботу  вітчизняних та міжнародних інституцій, які відстоюють права людини і справедливість. Ведучий уроку доцент кафедри конституційного та міжнародного права університету Андрій Войціховський відзначив, що Закон необхідно поважати і керуватися ним як у повсякденному житті, так і в професійній діяльності.

Під час заходу молодь також ознайомилася з книжково-ілюстративною експозицією, яка була представлена виданнями, що висвітлюють питання забезпечення прав і свобод людини в діяльності правоохоронних органів.

 

ВЗГ ХНУВС