У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся конкурс Клубу веселих та кмітливих, присвячений Міжнародному дню студента.

Головою журі є проректор університету Василь Кікінчук. Також до складу журі увійшли ректор Університету культури (на громадських засадах)  Юрій Янко, начальник відділу міжнародних зв’язків Станіслав Осятинський, начальник відділу організації служби Віталій Тарасенко та заступник начальника відділу соціально-гуманітарної роботи Андрій Бут.

Всі учасники продемонстрували глядачам яскраві веселі номери та подарували безліч позитивних емоцій. Проте найкращою журі визнало команду КВК факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства, яка посіла І місце.

ІІ місце посіла команда КВК факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей;

ІІІ місце – команда КВК навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції;

ІV місце розділили команди КВК факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми і факультету права та масових комунікацій.

Команда-переможець отримала перехідний кубок КВК «Ківін». Команди-учасниці нагороджені дипломами відповідних ступенів.

ВЗГ ХНУВС