Представники наукового гуртка кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства разом із науковим керівником гуртка професором кафедри Антоном Байловим, взяли участь у Всеукраїнській конференції «Теорія і практика віктимології». Вона проходила в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого і була присвячена 50-річчю з дня заснування кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права.

На пленарному засіданні член гуртка Ірина Бульба, використовуючи мультимедійну презентацію, виступила з науковою доповіддю «Віктимологічна профілактика злочинів, жертвами яких є жінки». Вадим Волошин, Валерія Леочко, Есміра Мамедова, Левон Погосян, Валентин Чугай під час секційних засідань виступили з науковими доповідями, в яких висвітлили проблеми віктимології кримінальної користі та насильства, обговорили найбільш актуальні питання віктимної поведінки неповнолітніх, жінок, осіб похилого віку як жертв злочину. Також курсанти взяли участь у майстер-класі фахових психологів «Як не стати жертвою злочину».

За активну участь у роботі конференції, а також за виступи з науковими доповідями на пленарному засіданні Ірина Бульба і Левон Погосян були нагороджені цінними подарунками – науковими виданнями відомих українських вчених і правників.

 

 ВЗГ ХНУВС