У Харкові, у приміщенні Палацу спорту відбулась VIII спеціалізована виставка з міжнародною участю «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2015» за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.

Виставка мала на меті презентувати для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України, країн СНД, Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів, видавництв та досвід використання інформаційних технологій. Цього року у виставці взяли участь 50 навчальних закладів та організацій, у тому числі навчальні установи  Ізраїлю, Кіпру, Польщі,Франції, Чехії та інших країн.

Харківський національний університет внутрішніх справ чотири роки поспіль бере участь у цьому заході. Протягом трьох днів виставку відвідали понад сім тисяч гостей. Це учні загальноосвітніх навчальних закладів Харкова та Харківської області, їх батьки, гості міста та ін.

Представники університету провели профорієнтаційні бесіди з учнями загальноосвітніх шкіл, ознайомили юнаків і дівчат із навчально-науковими інститутами та факультетами університету, напрямками підготовки, продемонстрували фільм про навчальний заклад. Також відвідувачі виставки отримали інформаційно-іміджеву продукцію університету – газети, буклети.

Харківський національний університет внутрішніх справ за участь у проекті отримав диплом учасника виставки «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2015».

 

ВЗГ ХНУВС