Харківський національний університет внутрішніх справ відвідав ректор Національної академії внутрішніх справ генерал-майор міліції Володимир Чернєй. Він зустрівся з ректором університету генерал-полковником міліції Сергієм Гусаровим, радником ректора генерал-полковником міліції Олександром Бандуркою, ректоратом. Під час зустрічі обговорювались питання науково-методичного та матеріально-технічного забезпечення навчального процесу,  інші актуальні питання вищої школи та сьогодення.

Під час візиту Володимир Чернєй ознайомився з навчальною базою університету: відвідав спеціалізовані навчальні аудиторії, аудиторію-амфітеатр, Залу судових засідань, навчально-тренувальні полігони – криміналістичний, райвідділ міліції, центр протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору , навчально-тренувальний стрілецький комплекс, кабінет педагогічної майстерності, музей університету тощо. Також Володимир Черней побував у медико-санітарній частині, ознайомився з побутовими умовами проживання курсантів і студентів, поспілкувався з молоддю у неформальній обстановці.

На згадку про візит до Харківського національного університету внутрішніх справ – фотографування біля скульптурної композиції «Випускник університету».

 

ВЗГ ХНУВС