Харківський національний університет внутрішніх справ відвідали представники громадської спілки «Глобальний центр взаємодії в кіберпросторі» на чолі з її керівником Володимиром Павелком. Вони зустрілися з керівництвом вишу – ректором Дмитром Швецем, академіком Олександром Бандуркою, першим проректором Сергієм Бортником, проректором Михайлом Бурдіним та обговорили низку актуальних питань.

Гості також ознайомилися з університетом – його територією, матеріально-технічною та навчально-науковою базою. Вони відвідали навчальний ситуаційний центр, де ознайомилися з діяльністю наукового парку «Наука та безпека». У навчальному відділі поліції оцінили переваги впровадження електронної системи «Custody Records» для запобігання порушенням прав людини в ізоляторах тимчасового тримання та підрозділах поліції. Побували на навчально-тренувальному полігоні «Зелена кімната», у навчально-тренувальному центрі боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору, кімнаті наряду з моніторингу кіберпростору, на навчально-тренувальному полігоні з протидії злочинам у сфері торгівлі людьми, що вчиняються з використанням високих інформаційних технологій, у мовному центрі, а також оцінили результати роботи кіберцентру вишу за 2018–2020 рр. та чат-боту «СтопНаркотик».

За результатами візиту було підписано меморандум про співпрацю між громадською спілкою «Глобальний центр взаємодії в кіберпросторі» та Харківським національним університетом внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС