Факультетом № 6 (права та масових комунікацій) Харківського національного університету внутрішніх справ для учнів 10-11 класів оголошується науково-творчий конкурс з фінансової безпеки та фінансових розслідувань.

Мета конкурсу – підвищення фінансової грамотності серед випускників шкіл України, рівня знань про історію фінансової науки та відродження традицій написання твору як самостійної творчої роботи. У конкурсі можуть брати участь старшокласники усіх областей України. Конкурсант повинен написати есе на обрану тему та надіслати її до 20-го листопада 2020 року. Роботи оцінюватиме професійне журі до 25 листопада 2020 року. Переможці будуть нагороджені цінними призами. Всі учасники отримають сертифікати з правом вступу.

Критерії оцінки роботи: повнота інформації за заданою темою; логіка і послідовність викладу; використання різних джерел інформації для написання роботи; логічність і повнота виведення.

В есе має бути присутнім науковий та творчий підхід

Участь у конкурсі є безкоштовною і добровільною. Загальні теми есе: 1. Гроші як засіб збагачення. 2. Як не потрапити на гачок фінансового шахрая?

Виконану роботу необхідно відправити на електронну пошту: [email protected]. У темі листа написати “Заявка на участь у конкурсі”.

Телефон для довідок: +380950479116, координатор конкурсу: Сєвідова Ірина Олександрівна

/files/news/competition_finance_security.pdf

/files/news/application_competition.doc