Доцент кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук взяла активну участь у Всеукраїнських науково-практичних онлайн-конференціях «Формува­ння особистості: вик­лики часу і нові кон­тексти розвитку» та «STEM-ОСВІТА. Перспективи та способи впровадження STEM-освіти в навчальну діяльність», організованих за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Спікерами заходу виступили досвідчені викладачі Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Харківського педагогічного  університету ім. Г. Сковороди, Полтавського Національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, Навчально-наукового інституту неперервної освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Академії інноваційного розвитку освіти України, Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Вони поділилися передовим педагогічним досвідом використання інтерактивних технологій для реалізації нового змісту освіти в Україні, можливостей використання фасилітації в освітньому процесі та методики самозбереження особистості в ситуації пандемічної тривоги, а також новітніх інформаційно-комунікаційних засобів і способів як під час дистанційного навчання, так і виховання студентського середовища в умовах пандемії, визначення перспектив розвитку діджиталізації та інтернетизації освітнього процесу у ЗВО України з метою ефективного виховання молоді, запровадження STEM-підходів під час дистанційного навчання (ресурсів та платформи для онлайн-навчання).

У рамках конференції Ірина Казанчук пройшла практичні онлайн-тренінги за темами «Протидія булінгу в закладах освіти», «Використання сучасних ІКТ під час дистанційного навчання», «STEM-підходи в освіті. Інструменти», успішно склала тести та отримала сертифікати про підвищення кваліфікації для працівників освіти відповідно до обраної тематики і тривалості тренінгу. Отриманні знання та навички будуть використані під час викладання навчальних дисциплін курсантам і слухачам ХНУВС.

 

ВЗГ ХНУВС