Начальником наукового відділу Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатом економічних наук Мариною Петченко дистанційно проведено науковий семінар  на тему «Академічна доброчесність як чинник якості освіти». Викладач поділилася досвідом, набутим на вебінарах, курсах закордонного наукового стажування з питань академічної доброчесності.

Під час наукового семінару розглянуто було наступні питання: нормативно-правове регулювання академічної доброчесності на державному рівні та на рівні коледжу; алгоритм дій постановки завдання та досягнення результату; розуміння власної ролі і мотивація; технологічні рішення та профілактичні заходи в коледжі; понятійний апарат; основні принципи та фундаментальні цінності академічної доброчесності; компетенції учасників освітнього процесу з дотримання академічної доброчесності та відповідальність за її порушення.

До наукового семінару долучилися 32 представника педагогічного та наукового складу коледжу. Набуті знання учасники семінару будуть використовувати в освітній та науковій роботі коледжу.

КЛК ХНУВС