Відбулося засідання наукового гуртка кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ в режимі онлайн з використанням програмного забезпечення для проведення відео конференцій Zoom. Роботу гуртка очолила доцент кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології, кандидат психологічних наук, доцент Світлана Лозова.

На засідання гуртка було запрошено заступника голови спілки адвокатів України в Харківській області, члена президії Харківської обласної колегії адвокатів,  кандидата юридичних наук, адвоката з великим досвідом роботи Олександра Гунченка.

Олександр  Вадимович розповів студентам про мету й підстави застосування запобіжних заходів. Основну увагу було приділено обґрунтованості та доказуванню ризиків при обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. При обговоренні питань використовувалися приклади задвокатської практики. Розглянуті питання  викликали жвавий інтерес у студентів наукового гуртка.

ВЗГ ХНУВС