Старший викладач кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат економічних наук Світлана Петровська пройшла підвищення кваліфікації за програмою «Цифрова грамотність освітян». У рамках програми були проведені теоретичні та практичні онлайн-тренінги: «Цифрове майбутнє. Професії майбутнього»; «Сучасні підходи до змішаного навчання в умовах протидії поширенню COVID-19»; «Цифрова грамотність освітян як базова складова розвитку інформаційного суспільства»; «Особливості застосування різноманітних навчальних онлайн-платформ закладами вищої освіти України»; «Цифрова грамотність освітян, студентів та школярів на базі інструментів Google». Усі тренінги відбулися на платформі Zoom.

Спікерами та тренерами виступили фахівці у сфері економічної безпеки, представники Міністерства освіти і науки України, науковці, підприємці, громадські діячі та ін.

Програма була реалізована за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні. Проєкт є спільною ініціативою БО БФ «З країни в Україну», освітньої платформи «4 People» та Української Федерації Інформатики.

Після завершення програми викладач отримала сертифікат про підвищення кваліфікації.

Сумська філія ХНУВС