У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся вебінар  на тему  «Офіцер чи звичайний користувач? Поліцейські в соціальних мережах». Основним спікером заходу виступив старший радник з питань загальної правоохоронної діяльності Регіонального представництва Консультативної місії ЄС у м. Харків Туомо Корхонен.

У вебінарі взяли участь здобувачі вищої освіти, науковий та науково- педагогічний склад університету, а також представники Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС. Під час заходу учасники дізналися про політику користування соціальними мережами офіцерами поліції, принципи безпеки у соціальних мережах для поліцейських, були розглянуті базові правила етикету спілкування на офіційних сторінках поліції. Туомо Корхонен також звернув увагу на наслідки, які можуть виникнути через недотримання правил безпечного користування соціальними мережами.

Вебінар був проведений англійською мовою з послідовним перекладом на українську. Учасники заходу обмінялися думками,  коментували промову спікера, ставили запитання, на які отримали змістові відповіді.

ВЗГ ХНУВС