У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулося засідання Вченої ради навчального закладу. На початку її роботи ректор університету Сергій Гусаров вручив Подяки Вченої ради працівникам та курсантам університету за досягнення значних результатів у навчанні, спорті, науковій та громадській діяльності, а також поздоровив працівників, які отримали чергове спеціальне звання.

Чергове спеціальне звання "підполковник міліції" отримали: начальник відділу соціально-гуманітарної роботи Наталія Машніцька, начальник курсу факультету з підготовки працівників органів внутрішніх справ навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Іван Прібитков і доцент кафедри трудового та господарського права Валентина Гончарук.

Подяками Вченої ради відзначені переможці конкурсу наукових робіт курсантів, слухачів та студентів вищих навчальних закладів МВС України. Серед них – курсант навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Олександр Сіротов. Він представив на конкурс кілька робіт, які були удостоєні нагород: І місце отримано у номінації «оперативно-розшукова та спеціальна діяльність правоохоронних органів» і ІІІ місце – у номінації «кримінально-правова». У номінації «державно-правова» ІІ місце отримала робота курсанта факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Максима Олійника і також ІІ місце у номінації «кримінально-правова» посіла робота слухача магістратури факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Романа Шеремета; ІІІ місце у номінації «адміністративно-правова» було присуджено роботі курсанта факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Інні Фефеловій.

Також Подяки Вченої ради за досягнення значних результатів у навчанні, науковій та громадській діяльності отримали курсант 4-го курсу Ірина Бульба та курсант 3-го курсу Мар‘ян Черхавський факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства; за досягнення значних результатів у навчанні, спорті та громадській діяльності – курсанти 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Денис Курдінов і Владислав Руднєв.

Подяками Вченої ради за високий рівень підготовки спортсменів та активну участь в обласних змаганнях «Спорт протягом життя» серед студентів ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації у 2015 році також були відзначені викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки – Михайло Калюжний, Дмитро Константинов, Руслан Кушніренко, Богдан Лукін, Віктор Савінов, Олександр Соколов, а також курсанти і студенти, які відзначилися та отримали перемоги у різних видах спорту в цих змаганнях. Це – студент 2-го курсу факультету права та масових комунікаційВадим Аксьонов, курсант 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Денис Курдінов – за ІІІ місце з боротьби самбо у ваговій категорії до 68 кг; курсант цього ж факультету Владислава Сухомлін – за ІII місце з дзюдо у ваговій категорії + 78 кг; курсант 3-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Олексій Юрченко – за ІІІ місце з боротьби самбо у ваговій категорії до 90 кг.

Сергій Гусаров поздоровив усіх і побажав подальших успіхів і нових досягнень.

 

ВЗГ ХНУВС