Доцент кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук пройшла підвищення кваліфікації в онлайн-форматі в рамках реалізації міжнародного проєкту «Цифрова грамотність освітян». Курси підвищення кваліфікації є спільною ініціативою освітньої платформи «4PEOPLE», Української Федерації Інформатики та Української асоціації фахівців інформаційних технологій за підтримки Європейського Союзу та Британської Ради в Україні. Мета курсу – підвищення рівня цифрової грамотності представників освітнього середовища на основі вивчення та опанування сучасних цифрових інструментів для організації дистанційного навчання, створення якісного контенту навчальних дисциплін.

Спікери заходу зосередили увагу на можливостях використання цифрових онлайн-інструментів в педагогічній діяльності не лише під час дистанційного навчання, але й під час роботи в аудиторіях, на особливостях використання сучасних засобів інтернет-комунікації та віртуалізації для наочної демонстрації навчального матеріалу, онлайн-лабораторій для проведення практичних робіт.

У рамках практичних онлайн-тренінгів Ірина Казанчук отримала теоретичні знання та навички за темами: «Цифрова грамотність освітян як базова складова розвитку інформаційного суспільства», «Особливості застосування різноманітних навчальних онлайн-платформ закладами вищої освіти України», «Використання інтерактивних інструментів в умовах змішаного навчання», успішно склала тестування та отримала сертифікат про підвищення кваліфікаціїдля працівників освіти.  

ВЗГ ХНУВС