Дорогі першокурсники! Ви зробили надзвичайно відповідальний крок – обрали одну з найбільш шляхетних професій – поліцейського. За ці тижні навчання кожен з вас уповні усвідомив, що діяльність правоохоронця – це не просто робота, це – місія, місія служити і захищати!

Сьогодні ви робите ще один вікопомний крок – присягаєте на вірність Українському народові. Клянетеся служити йому і захищати від протиправних посягань кожного громадянина. Слова, які ви сьогодні виголосили у присутності ваших командирів, викладачів, на усе подальше життя визначать подальший напрям ваших дій і рішень.

Символічно, що ви присягаєте саме в той день, коли  поєднались одразу три свята: День захисника України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Упевнена, завдяки вам кожен українець почуватиметься в безпеці, ви станете справжніми захисниками наших громадян та продовжите славні традиції українського козацтва – щирість, самовідданість, гідність, братерство. Щиро бажаю, аби Пресвята Богородиця огортала вас своїм покровом по життю, убезпечуючи від будь-яких негараздів.

Козацького здоров’я кожному з вас і найвищих досягнень на життєвому шляху!

Зі святами!

Слава Україні!

Голова Наглядової ради
Харківського національного університету внутрішніх справ
Ірина ЄФРЕМОВА