Панове поліцейські! Сьогодні, в День Захисника України, я маю особисте доручення від Верховного Головнокомандуючого – Президента України Володимира Зеленського – привітати вас з великою подією – складанням Присяги на вірність українському народу першокурсниками.

Шановні курсанти, урочисті слова Присяги вимагають від вас суворо дотримуватись Конституції та чинного законодавства, захищати права і свободи громадян, протистояти злочинності, забезпечувати публічну безпеку і порядок у нашій державі, а найголовніше – бути завжди відданими народові України. Ми розпочали дуже важливі зміни в державі і ви повинні докласти максимум зусиль, щоб разом побудували розвинену, безпечну і процвітаючу країну.

Мені неодноразово доводилося бувати у вашому університеті, я бачу рух вперед, я бачу ті позитивні зміни, які відбуваються в навчальному закладі. Я вдячний вам, працівники і курсанти, за участь в охороні публічного порядку у складі Харківського гарнізону поліції, за велику соціальну роботу, активну громадянську позицію, сумління та працелюбність, за те, що, виконуючи будь-яку довірену вам справу, ви суворо дотримуєтеся дисципліни та етики працівника поліції, за те, що небайдужі до громадян, що ви любите наш Харків, нашу Слобожанщину, нашу Україну!

Шановні курсанти! Швидко проминуть роки напруженої праці в аудиторіях, бібліотеках, комп’ютерних класах, на практиці та стажуванні в практичних підрозділах Національної поліції. Ви опануєте знаннями і вміннями, набудете усіх особистісних якостей, які необхідні поліцейським.

 У вас є час, аби гідно підготуватися до цього, аби не втратити здобутки ваших попередників, а навпаки - їх примножити. Відповідально поставтесь до своєї долі й, за великим рахунком, долі держави, беріть усе багатство знань.

Голова Харківської обласної
державної адміністрації
Олексій КУЧЕР