Доценти кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько, Артем Подорожній та Євгенія Ананьєва разом зі студентами 2 курсу груп ПД-дср-19-1 та ПД-дср-19-6 взяли участь у вебінарі «Основні напрями заходів з охорони праці на підприємстві», організований Цифровим видавництвом MCFR, та отримала відповідні сертифікати.

Спікер вебінару Анатолій Стовбун – лікар епідеміолог-паразитолог вищої категорії, кандидат медичних наук, спеціаліст з питань безпеки і гігієни праці – розповів про основні напрями заходів з охорони праці на підприємстві.

Під час вебінару було розглянуто питання нагляду за безпечним утриманням виробничих будівель, споруд та виробничого обладнання; створення санітарно-гігієнічних умов праці; проведення попередніх та періодичних медоглядів; навчання та інструктажів з охорони  праці; проведення атестації робочих місць за умовами праці; профілактики нещасних випадків та професійних захворювань.

Матеріал, наданий вебінаром, буде використаний у навчальному процесі під час викладання навчальних дисциплін «Трудове право», «Охорона праці в галузі» та в подальшій практичній діяльності майбутніх правників.

ВЗГ ХНУВС