Начальник наукового відділу Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат економічних наук Марина Петченко взяла участь в онлайн-курсі на тему «Залучайте найкращих – створюйте робочі місця без дискримінації»  на платформі громадянської освіти від Відкритого Університету Майдану (ВУМ).

Спікерами вебінару виступили: Ірина Федорович – заступниця голови правління Центру «Соціальна дія», співголова координаційної ради Коаліції з протидії дискримінації в Україні; Марина Діденко – кандидатка психологічних наук, психологиня-практик, старший викладач кафедри психології та особистісного розвитку ДЗВО «Університет менеджменту освіти»; Олександра Свердлова – менеджерка проектів ГО «Центр Соціальна Дія», тренерка, магістр соціології; Ірина Сітнікова – керівник відділу навчання «Danon»; Ірина Шуляренко – консультант з управління персоналом.

Під час вебінару були розкриті питання: про переваги добору персоналу за кваліфікацією та досвідом; як клімат довіри до компанії покращує результати; як розрізнити стереотипи про ефективність від справді важливих для працівника якостей; які переваги є у різноманітної команди; коли стереотипи призводять до порушень; що буде краще для ефективності роботи компанії – скарга чи навчання; як політика рівності та робота з командою можуть підвищити ефективність.

За успішно пройдені тести по блокам курсу учасниця отримала сертифікат. Набуті знання з курсу будуть застосовані в навчальній та науковій роботі коледжу.

Кременчуцький льотний коледж ХНУВС