Керівник табірного збору, проректор університету Анатолій Клочко,  голова профспілкової організації Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Московець провели зустрічі з першокурсниками усіх факультетів. Анатолій Миколайович ознайомив юнаків і дівчат з основними напрямами життєдіяльності  навчального закладу, його історією та традиціями. Зосередив увагу присутніх на обов’язковому дотриманні дисципліни, відповідального ставлення до навчання та закликав до активної участі у громадському житті університету.

Валерій Московець розповів про діяльність профспілкової організації, її основні цілі та завдання й закликав першокурсників вступати до її лав.

У зустрічах також взяли участь декани факультетів. Вони знайомили курсантів зі специфікою навчання на факультетах, закликали молодь наполегливо опановувати знання, займатися науковою діяльністю, спортом, використовувати весь потенціал навчального закладу для професійного та особистісного зростання, а також відповіли на численні запитання.

Після проведення зустрічей працівники відділу соціально-гуманітарної роботи запропонували першокурсникам взяти участь у роботі гуртків художньої самодіяльності університету.

ВЗГ ХНУВС