Унікальну спеціальність «Фахівці для кінологічних підрозділів Національної поліції України» можна отримати лише навчаючись у Харківському національному університеті внутрішніх справ!

Підготовка за спеціалізацією «Фахівці для кінологічних підрозділів Національної поліції України» передбачена освітньо-професійною програмою першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в галузі знань 26 «Цивільна безпека», спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність». Курсанти вивчають спеціально-професійні дисципліни, спрямовані на набуття навичок і компетентностей за напрямами: зоопсихологія, кінологія, кінологічне забезпечення діяльності підрозділів поліції щодо забезпечення публічної безпеки та порядку, тактики несення служби зі службовими собаками під час масових заходів і тактики дій кінолога на місці події.

Заняття проводять викладачі університету, які мають відповідні знання, та досвідчені кінологи кінологічних центрів України. Курсанти вчаться самостійно проводити тренування та дресирування собак за різними напрямами роботи: загальна слухняність, розшукова служба, підготовка собак-детекторів.

Після завершення навчання курсанти продовжать службу на посадах у кінологічних підрозділах Національної поліції.

ВЗГ ХНУВС