Під час наради за участі голови Наглядової ради та керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ були визначені пріоритетні напрямки діяльності університету на найближчі місяці. Також Ірина Єфремова ознайомилась зі станом підготовки до нового навчального року, який відбувається за умов адаптивного карантину.

Як відзначив ректор вишу Дмитро Швець, умови карантину визначають особливості підготовки до навчання, адже здоров’я курсантів, студентів і працівників є пріоритетом.

Представник Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України в Східних областях Сергій Краснопьоров, який також взяв участь у нараді, проінформував учасників про діяльність свого підрозділу та висловив упевненість щодо подальшої тісної співпраці з університетом.

Ірина Єфремова, у свою чергу, подякувала особисто ректору і керівництву ХНУВС за високу підготовку майбутніх поліцейських.

«Я завжди з гордістю говорю, що Харківський національний університет внутрішніх справ є лідером поліцейської освіти України. І сьогодні вкотре переконалася у цьому під час свого робочого візиту», – наголосила голова Наглядової ради.

ВЗГ ХНУВС