Харківський національний університет внутрішніх справ відвідали представники Почесного Консульства Республіки Казахстан у Харківській, Полтавській та Сумській областях на чолі з Почесним консулом Республіки Казахстан у Харкові Еміном Наджафлі. Вони зустрілися та обговорили нагальні питання з керівництвом університету. У зустрічі взяли участь ректор вишу Дмитро Швець, перший проректор Сергій Бортник, проректори Михайло Бурдін, Леонід Могілевський, Анатолій Клочко, декан факультету № 6 Оксана Брусакова.

Посол Казахстану вручив Подяку ректору університету за значний особистий внесок у підготовку кадрів та з нагоди Дня Національної поліції України, а також відзначив Грамотою Оксану Брусакову за зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і високий професіоналізм.

Гості відвідали навчально-тренувальні полігони – відділ поліції та криміналістичний, центр боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору, лазерний мультимедійний тир, клас ОБСЄ, спеціалізовані навчальні аудиторії – залу судових засідань, зелену кімнату для опитування постраждалих від насильства, навчально-тренувальний комплекс «Динамо-Арена», дев’ятиповерховий гуртожиток, центр психокорекційної та діагностичної роботи, музей вишу тощо.

ВЗГ ХНУВС