Шановні випускники Харківського національного університету внутрішніх справ!

Сьогодні у вас доленосний день. Ви отримуєте разом з дипломом можливість реалізувати свій потенціал, знання та вміння, накопичені за роки навчання. Високий професіоналізм поруч з особистісними якостями, вмінням неухильно дотримуватися букви і духу закону, самовіддано виконувати свій службовий обов’язок – ось що буде вимагатися від вас у повсякденній роботі.

Важливо і те, щоб ви не зупинялися в своєму професійному розвиткові, продовжували навчатися: з книг, у старших товаришів, врешті-решт самого життя, яке найкращий вчитель.

Пам’ятайте про своїх наставників – докторів наук, професорів, кандидатів наук, доцентів, офіцерів та командирів, які впродовж років вашого перебування в стінах університету віддавали свої знання і вогонь душі заради вашого професійного становлення. Ви – обличчя університету, його представники у практичних органах. Будьте гідними своїх вчителів! Пам’ятайте, що результати реформування системи Міністерства внутрішніх справ України будуть залежати у великій мірі від вашого сумління, професіоналізму та добросовісності.

Завершуючи свій виступ, хочу нагадати вам, у поліцейській службі багато ризику, втрат, але водночас вона сповнена благородства і романтики. Попереду у вас – наполеглива і серйозна праця.

Бажаю вам щастя, найміцнішого здоров’я, доброї долі, професійного і службового зростання, успіхів і вдачі в усьому!

Нехай вам щастить!

Голова Харківської обласної ради  Сергій ЧЕРНОВ