Шановний пане ректоре, шановні випускники!

Щиро вітаю колектив Харківського національного університету внутрішніх справ з урочистим випуском офіцерів поліції 2020 року та врученням їм документів про вищу освіту!

Цього урочистого дня відзначення п’ятої річниці створення Національної поліції України я радий вітати випускників університету із здійсненням мрії поповнити лави офіцерів поліції.

Цей випуск, без перебільшення, є однією з найважливіших подій для закладу вищої освіти і, зрештою, для всієї правоохоронної системи України. Це результат невтомної праці багатьох людей, підсумок наполегливого навчання курсантів та самовідданої роботи всього колективу закладу вищої освіти, який передавав свої знання та досвід, докладав усіх зусиль, щоб створити гідні умови для майбутніх правоохоронців.

Навчаючись, вони отримали надійний фундамент знань і навичок, потрібних для виконання своїх професійних обов’язків. Їх подальші життєві та професійні успіхи – це результат нашого ставлення до справи підготовки поліцейських та прагнення спонукати їх до самовдосконалення.

Ми сповнені гордості за кожного випускника. Не лише ми покладаємо на них великі надії, а й усе суспільство.

Щиро вірю, що вони будуть гідно нести звання випускника Харківського національного університету внутрішніх справ, віддано любити свою Батьківщину, захищати Закон і чесно служити Українському народу!

Директор Департаменту персоналу МВС  Геннадій Доскевич