Шановні випускники!

Сьогодні у вашому житті урочистий день, перед вами відкриваються нові дороги. Ви отримали не тільки професійні знання, але й зросли як особистості. Хотілося б нагадати, що немає сили, потужнішої за знання, а людина, озброєна знаннями й умінням їх застосувати, — це вже професіонал.

Я впевнений, що в строю стоять майбутні генерали, а головне – розумні, порядні, завжди готові прийти на допомогу людям офіцери Національної поліції України. Ви представляєте майже усі регіони України. Через деякий час ви усвідомите, що цей період життя був найкращим і надзвичайно відповідальним, адже ви здобули знання, уміння та навички, які допоможуть вам у професійному зростанні. Згодом ви будете обіймати відповідальні посади, самостійно приймати рішення. Завжди керуйтеся Законом і пам’ятайте, що поліцейський має бути не лише професіоналом своєї справи, але й чесною, порядною і чуйною людиною.

Міністерство внутрішніх справ постійно працює у напрямі реформування та оптимізації діяльності усіх підрозділів правоохоронної системи нашої держави. Наскільки ця робота буде успішною, насамперед, залежить від кожного з вас – від  вашої мотивації, рішучості та сміливості, від тих знань, умінь та навичок, які ви здобули під час навчання у стінах університету. Від професіоналізму та людських якостей залежатиме не лише ваша кар’єра, а й майбутнє нашої держави.

Народ України дав вам великий кредит своєї довіри. Необхідно зробити все можливе, щоб цю довіру виправдати! Сумлінно виконуйте свої обов’язки, ті складні завдання, які поставить перед вами поліцейська служба.

Хочу подякувати науково-педагогічному складу та курсовим офіцерам, усім тим, хто присвятив справі підготовки молодих фахівців своє життя. Переконаний, ви і надалі готуватимете висококваліфіковані кадри для правоохоронних органів України.

Шановні випускники! Вітаю вас, ваших батьків, рідних, близьких. Добре розумію, що вони відчувають одночасно радість і хвилювання за ваше майбутнє. Упевнений – ви станете найкращими фахівцями.

Не забувайте свою Альма-матер, викладачів, наставників, командирів, усіх, хто щедро ділився своїми знаннями і досвідом, щоб виховати з вас найкращих поліцейських.

Бажаю міцного здоров’я, миру, щасливої долі, професійного зростання, успіхів у службі на благо нашої держави!

Служіть так, щоб вас поважали люди  і оберігав Господь Бог!

Слава Україні!

Начальник ГУ НП в Харківській області Валерій СОКУРЕНКО