Шановні присутні! Дорога університетська громадо!

Сьогодні у всіх нас справжнє свято – черговий раз на захист прав людини, інтересів суспільства та держави стають юнаки та дівчата, які ще вчора були курсантами Харківського національного університету внутрішніх справ.

Відтепер вони – офіцери Національної поліції України. Їм довірено почесну та відповідальну місію – служити людям і захищати їх права та інтереси.

Шановні випускники! Університет виховував вас у дусі патріотизму та любові до своєї Батьківщини, історії, Українського народу. Викладачі, командири, усі, хто навчав та виховував вас – нове покоління офіцерів поліції – зробили максимум, аби ви отримали якісні знання. Вони – ваша головна професійна зброя, фундамент для особистого успіху та службового зростання.

Професію поліцейського ви обрали за покликом серця, тож нехай і надалі Закон і Честь залишаться вашими орієнтирами і в житті, і в професійній діяльності.

Шановні батьки наших випускників! Вітаю із початком нового, надзвичайно відповідального етапу в житті ваших синів і доньок! Вони гідно завершили навчання та, безсумнівно, будуть успішними у шляхетній справі – боротьбі із злочинністю.

Шановні випускники! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку та професійного зростання! Нехай кожен з вас завжди відчуває надійне плече товариша!

Слава Україні!

Голова Наглядової ради ХНУВС  Ірина ЄФРЕМОВА