Дорогі випускники!

Сьогодні, в День Національної поліції України, ви приєдналися до її лав, успішно закінчивши Харківський національний університет внутрішніх справ.

Пишаюся тим, що безпосередньо був причетним до вашого навчання та виховання. Ви – поліцейські нової генерації – чесні, мужні, віддані обраній професії та службовому обов’язку. Тепер і від вас залежить втілення в життя позитивних напрацювань та здобутків нашої держави, ви маєте кардинально змінити думку населення про поліцію, щоб кожен громадянин України бачив у поліцейському перш за все захисника його прав та свобод.

Ніколи не зупиняйтеся у своєму особистісному розвитку, будьте завжди інноваційними, допитливими й наполегливими в досягненні поставлених цілей, відповідайте новим вимогам і викликам часу! Несіть гідно звання «Український поліцейський»!

Упевнений, що ваша служба Україні примножить славу університету та правоохоронних органів нашої держави!

Зі свого боку як народний депутат запевняю: ми в Парламенті робитимемо все можливе задля захисту ваших соціальних прав і гарантій, забезпечення гідного місця в суспільстві та участі в суспільно-політичному житті країни.

Ваша справа шляхетна – чесно й гідно служіть Україні, залишайтеся відданими Присязі, не зраджуйте правді, добру та честі!

Слава Україні!

Народний депутат України Олександр Бакумов