У Головному управлінні Національної поліції в Харківській області відбулися урочистості з нагоди створення слідчих підрозділів органів внутрішніх справ за участі працівників слідчого управління та слідчих територіальних відділів поліції Харківщини.
З професійним святом слідчих привітали очільник обласного главку харківської поліції Валерій Сокуренко та перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Бортник.
– В нашій державі відбуваються складні процеси, і в таких умовах на поліцію лягає надважкий тягар відповідальності за цінність людського життя, – зазначив Сергій Бортник. – Факультет №1 Харківського національного університету внутрішніх справ здійснює підготовку фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України. За роки функціонування факультету з його стін вийшло понад чотири тисячі випускників, які успішно працюють на посадах слідчих, прокурорів, суддів у різних регіонах України, значна їх кількість обіймає керівні посади в Національній поліції та інших органах державної влади. Вони є патріотами своєї Батьківщини та вірно служать народові України. Усім слідчим бажаю здоров’я, радості життя, професійних здобутків та родинного благополуччя.
Він вручив почесні нагороди кращим працівникам слідчих підрозділів Харківщини.

ВЗГ ХНУВС