Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько взяла участь у ONLINE МАЙСТЕР-КЛАС «Податковий контроль та перевірки: як захиститися за новими правилами».
Спікери майстер-класу: Тетяна Мойсеєнко – шеф-редактор 7eminar.com, експерт з трудового права та кадрового обліку та Олександр Смирнов – адвокат, податковий консультант.
Основні питання, що були розглянуті: «Наслідки розширення терміну розумної економічної причини (ділової мети)»; «Розширення прав податкового інспектора під час проведення перевірки: запити, пояснення від роботодавців та працівників, документи»; «Зміни щодо оформлення актів податкових перевірок»; «Збільшення давності проведення перевірок з ПДФО та ВЗ»; Зміни щодо подання скарги на ППР з пропуском термінів»; «Скасування податкових перевірок у рамках КПК»; «Акт перевірки не є заявою про злочин. Чи добре це? Обставини, які пом’якшують або взагалі звільняють від фінансової відповідальності»; «Легалізація внесення змін до річного плану перевірок».
Цей майстер-клас надає можливість дізнатися про останні новели у проведенні податкових перевірок, які є невід’ємною частиною навчальної дисципліни «Трудове право» та «Господарське право».

ВЗГ ХНУВС