У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся розподіл курсантів випускних курсів факультетів №№ 1, 2, 4 для подальшого проходження служби в міжрегіональних та територіальних органах Національної поліції України. 

Розподіл провели: ректор університету полковник поліції Дмитро Швець, начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області полковник поліції Ігор Іванчишин, перший проректор університету підполковник поліції Сергій Бортник, проректори Михайло Бурдін, Леонід Могілевський та Анатолій Клочко. У заході також взяли участь декани факультетів та заступники, представники інших підрозділів.

Цього року практичні підрозділи Національної поліції поповнять 99 випускників факультету № 1 (досудового слідства), 128 випускників факультету № 2 (кримінальної поліції), 46 випускників факультету № 4 (кіберполіції). Вони роз’їдуться по всіх регіонах України. Слід зазначити, що 12 випускників факультету № 4 працюватимуть у Департаменті кіберполіції Національної поліції України.

Звертаючись до курсантів, члени комісії наголосили на сумлінному та відповідальному ставленні до виконання службових обов’язків, дотриманні дисципліни та законності.

ВЗГ ХНУВС