Професор кафедри педагогіки та психології, доктор психологічних наук Наталя Мілорадова провела вебінар з кращих практик протидії домашньому насильству (КМЄС, Харків). До третьої групи учасників увійшли працівники з міста Харкова (Немишлянський, Новобаварський, Основ`янський райони).
Цільовою аудиторією стали працівники територіальних підрозділів ювенальної превенції, груп швидкого реагування поліції, слідчі та дільничні офіцери поліції ГУНП в Харківській області, представники Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції, Департаменту науки i освіти Харківської обласної державної адміністрації (структурні підрозділи на місцях), Служби у справах дітей, Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Харківського національного університету внутрішніх справ.
Під час вебінару були розглянуті ознаки та характеристики насильства, роз`яснено розуміння ситуації насильства, розвінчані міфи та стереотипи щодо домашнього насильства, розкрито цикл насильства, трикутник Карпмана, психологічні портрети жертви і агресора та пояснено особливості комунікації із жертвою домашнього насильства.

ВЗГ ХНУВС