Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько відвідала онлайн-конференцію «Finance Digital Day», яка проводилася за підтримки Академії Web Promo Experts, Агентства ефективного інтернет-маркетингу Web promo.

Під час конференції обговорювалися наступні теми: «Тренди в діджітале для банківського сегмента. Дослідження»,  «Можливості Google Ads в сфері фінансових продуктів і послуг в Україні», «Діджіталізація сервісів і продуктів ПриватБанку»,  «Аналіз частки ринку і попиту на регіональному рівні», «Як заробити 100 000 грн. на рекламу фінансових послуг», «Депозити в карантин: як запускати кампанію, коли всі вдома», «Залучаючи SMM для фінансової сфери. Кейси ТАСкомбанк, PudraCard, КредитМаркет», «Примусова діджілізація», «Смачний кредитний продукт для складної ЦА: digital challenge case ПРАВЕКС БАНКУ», «Турбота про клієнтів – замість реклами "quarantine style"», «Пацієнт скоріше живий. Маркетинг МФО під час карантину», «Як ми 6 років готувалися до карантину і в чому сила? Q&A. Кейс Monobank», «Особливості digital маркетингу для трьох брендів з ідентичним продуктом».

Цікаві та змістовні матеріали висвітлювали фахівці – представники банківських установ, діджитал-агентств та інших організацій.    Захід надав можливість отримати нові знання, які будуть використовуватися у подальшій роботі кафедри.

ВЗГ ХНУВС