Кафедра трудового та господарського права взяла участь в XI Міжнародній науково-практичній конференції «Правове забезпечення соціальної сфери». Конференція була організована соціально-правовим факультетом Національного університету «Одеська юридична академія».
Конференція проходила в он-лайн режимі. Відкрив конференцію перший проректор Національного університету «Одеська юридична академія» доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Мінас Аракелян. Вчений привітав учасників конференції та наголосив на її актуальності та корисності для розвитку юридичної науки.
З доповідями з актуальних проблем трудового права та права соціального забезпечення виступили знані науковці - доктори юридичних наук, професори Олег Ярошенко, Микола Іншин, Галія Чанишева, Світлана Синчук та ін.
Завідувач кафедри трудового та господарського права Харківського національного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор Костянтин Мельник у ході конференції виступив з доповіддю щодо проблеми забезпечення трудових прав та права на соціальне забезпечення в умовах сучасних карантинних обмежень.

ВЗГ ХНУВС