Курсант факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда увійшов у п’ятірку фіналістів всеукраїнського етапу міжнародного конкурсу есе «Дивимось у майбутнє: спільні цінності, спільні мрії».
Для участі у міжнародному етапі, куди зможуть пройти тільки троє учасників, автори есе записали відео, у яких виклали основні ідеї своїх робіт.
П’ять відео-презентацій есе було завантажено на сторінку соціальної мережі Фейсбук у створеній події конкурсу есе «Дивимось у майбутнє: спільні цінності, спільні мрії».
27 травня 2020 року до 18.00 відбуватиметься голосування за посиланням: https://www.facebook.com/events/1560333430787278/?active_tab=discussion
Голосування за найкращу презентацію передбачено вподобаннями («лайками») тільки за наданим посиланням на подію (а не на інших сторінках!).
Відео, яке набере найбільшу кількість вподобань («лайків») станом на 18.00 27 травня отримає 10 балів, друге відео за кількістю вподобань – 8 балів, третє – 6 балів, четверте – 4 бали, п’яте – 2 бали. Отримані бали будуть додані до тих, які були виставлені конкурсною комісією.
Три есе, що займуть перші місця (за найбільшою сумою балів від конкурсної комісії та користувачів Фейсбуку), візьмуть участь у міжнародному конкурсі есе і змагатимуться за головний грошовий приз.

ВЗГ ХНУВС